Hvalpe

Dorte Sørensen, Hvesager 58, 7300 Jelling. Tlf. +4530281141. Email: dorte@jellingnet.dk

Kennel Eden Rose

Hvalpe fra Kennel Eden Rose

Vi venter hvalpe til maj efter Eden Rose Belle Evia og Markvangen`s Dirk - kaldet Skipper.

 

Eden Rose Belle Evia

Markvangen`s Dirk - Skipper

 

Mål og visioner for mit opdræt

Tryk her

Se billeder af F - kuldet her

D. 17.4.2018

Uha, tiden går hurtigt nu - 6 uger og kun 3 uger tilbage inden hvalpene kommer. Der er mange ting der skal gøres, men det er en rar tid med mange minder om de tidligere hvalpe herfra. Jeg har bare verdens bedste hvalpekøbere til mine hvalpe - tak fordi I altid er så gode til at sende billeder og små historier om jeres hunde. Jeg er så glad for at kunne følge med i deres og jeres liv.

Hvalpekøbere har jeg også til dette kuld. Alle har været her og hilse på flokken og det er dejligt allerede at lære jer af kende inden hvalpene kommer.

Evia nyder livet som vordende hundemor og hun stortrives.

 

Vægt: 11.080

 

Mål: 53 cm

 

 

D.10.4.2018

I dag er det 5 uger siden at Evia blev parret med Skipper og hun trives i allerbedste velgående. Maven bliver større og større og jeg kan se at hun bliver bredere over lænden. Hun er glad og meget bevidst om at der er noget undervejs, så jeg glæder mig så meget til at hun igen skal opleve at blive hundemor for en lille flok hvalpe. Vi ved endnu ikke hvor mange der er, men tænker at det blir en lille flok som sidst. Hun vejer og måler ihvertfald næsten det samme som sidst på dette tidspunkt.

 

Vægt: 10.270

 

Mål: 50 cm

 

D.3.4.2018

I dag er det 4 uger siden at Evia blev parret med Markvangen`s Dirk - til dagligt kaldet Skipper. De havde to gode parringer og ventetiden har været svær; men idag er der blevet konstateret drægtighed ved dyrlæge Pedersen i Vejle. Vi glæder os vildt - især Evia, som ved hvad der venter hende. Sidst var hun en fantastisk hundemor og det er jeg sikker på, at hun bliver igen.